Προτεινόμενο πρόγραμμα για ηλεκτρονική τιμολόγηση - myData

απστολ΄ή παραστατικών με το Etilos

Αξιοποιήστε το πιο έξυπνο και απλό σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης σήμερα!

Η ΑΑΔΕ παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να στέλνουν τα παραστατικά τους ηλεκτρονικά.

Το Etilos αυτοματοποιώντας τη διαβίβασή τους στις ηλεκτρονικές αρχές σας επιτρέπει, αμέσως μόλις εκδίδετε ηλεκτρονικά το παραστατικό σας, να το αποστέλλετε στο myData.

Πάμε να λύσουμε τις κυριότερες απορίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά βιβλία και το myData

Τι είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία και το myData;

Το myData αποτελεί τη νέα πλατφόρμα της ΑΑΔΕ ώστε να μπορεί να τηρεί online τα λογιστικά και φορολογικά βιβλία μιας εταιρείας. Μέσω του myData, το σύνολο των εσόδων και εξόδων μιας εταιρείας καταχωρείται στο σύστημα του υπουργείου και παραμένει διαθέσιμο στους επαγγελματίες και στις φορολογικές αρχές. Ο στόχος της λειτουργίας του myData είναι η διαφάνεια, η διευκόλυνση των επιχειρήσεων ως προς τη συνέπεια στις φορολογικές τους υποχρεώσεις και ο περιορισμός των πλαστών τιμολογίων.

Το myDATA, μας αφορά όλους;

Ναι, εφόσον έχουμε οποιαδήποτε επιχείρηση ή αποτελούμε οποιασδήποτε μορφής οντότητα που διατηρεί λογιστικά βιβλία κατά τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και τις ειδικότερες προβλέψεις του σχετικού νόμου.

Ποια παραστατικά πρέπει να στείλουμε και πότε;

Από την 1η Ιανουαρίου 2021 κατέστη υποχρεωτική η διαβίβαση δεδομένων στο myData για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. Επομένως είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τα αποστέλλουμε προκειμένου να είμαστε σύννομοι και να μην αντιμετωπίσουμε τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία.

Πώς λειτουργεί;

Στο myData διαβιβάζεται η σύνοψη των παραστατικών εσόδων με σκοπό την συμπλήρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της επιχείρησης. Οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να διαβιβάζουν προς το myData τις συνόψεις των παραστατικών εσόδων τους αλλά και τον χαρακτηρισμό αυτών.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Etilos για να στείλω τα παραστατικά μου στο myData;

Το Etilos είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις τεχνικές προδιαγραφές που δίνει το myData. Αναβαθμίζεται συνεχώς και πάντα διαθέτει την τελευταία ενημέρωση του myData

Πώς γίνεται η εγκατάσταση του Etilos στον υπολογιστή μου;

Δε χρειάζεται καμία εγκατάσταση. Πρόκειται για μια online ασφαλή web πλατφόρμα στην οποία εισέρχεστε με τους κωδικούς που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή σας, από οποιαδήποτε συσκευή, όπου και αν είστε.

Είναι δύσκολη η εγγραφή στο Etilos;

Η εγγραφή στο Etilos είναι παραπάνω από εύκολη για κάθε χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Παράλληλα, για οποιαδήποτε δυσκολία, παρέχεται βοήθεια καθημερινά. Δείτε το και εσείς εδώ

Διατίθεται εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη στο πρόγραμμα Etilos;

Η εκπαίδευση και η τεχνική υποστήριξη όχι μόνον διατίθεται αλλά είναι και δωρεάν: καθημερινά είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά 09:30 – 16:00 για ό, τι χρειάζεστε. Είναι πάντως σίγουρο ότι από την πρώτη κιόλας έκδοση τιμολογίου, δε θα χρειάζεστε καμιά επιπλέον υποστήριξη γιατί το Etilos είναι ένα απλό, εύχρηστο πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Μπορώ να εκδώσω παραστατικά στα αγγλικά και/ή σε πελάτη εξωτερικού;

Το σύστημα καταλαβαίνει σε ποια χώρα εκδίδετε παραστατικό, αν ο πελάτης σας είναι στο εξωτερικό τότε το μεταφράζει αυτομάτως στα Αγγλικά.

Αξιοποιήστε το πιο έξυπνο και απλό σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης σήμερα

απστολ΄ή παραστατικών με το Etilos

Χαρακτηρισμός και Αποστολή

Τιμολογήστε ηλεκτρονικά ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας ή των προϊόντων, εκδώστε το παραστατικό σας και στείλτε το με ένα κλικ απευθείας στο myData

Έλεγχος λαθών

Αποφύγετε λάθη και παραλείψεις που δημιουργούν καθυστερήσεις και προβλήματα αξιοποιώντας την επαλήθευση παραστατικών που σας παρέχει το Etilos.

απστολ΄ή παραστατικών με το Etilos
απστολ΄ή παραστατικών με το Etilos

Δείτε το ιστορικό σας κάθε στιγμή

Ενημερωθείτε από το ETILOS για το ιστορικό όλων των τιμολογίων σας, το σύνολο, τα MARK, το είδος κάθε τιμολογίου οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε.

Κριτικές για το Etilos

Το πιο εύχρηστο και ταυτόχρονα πολύ "ψαγμένο" πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Είτε θέλετε να κάνετε απλή χρήση, είτε θέλετε να το αξιοποιήσετε ως "τον προσωπικό σας λογιστή" που ανά πάσα στιγμή σας δίνει την εικόνα των οικονομικών της επιχείρησής σας, είναι ιδανικό. Θα το μάθετε σε λίγα λεπτά και το πιο σημαντικό: οι δημιουργοί του είναι στη διάθεση του πελάτη συνεχώς. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Aliki K.

Το Etilos το χρησιμοποιούμε για το eshop μας σχεδόν 1 χρόνο. Πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια για την έκδοση των τιμολογίων. Πολύ εύκολο στη χρήση του, ευχάριστο περιβάλλον και το πιο βασικό είναι οτι κόβεις τιμολόγιο σε χρόνο dt!! Μπράβο σας!

FeelYourHome

Με ένα τηλεφώνημα είχα πλήρη ενημέρωση για το πρόγραμμα και για ότι άλλο χρειάστηκα. Την επόμενη κι ολας μέρα ενεργοποίησα το πακέτο που ταίριαζε στις δικές μου απαιτήσεις και ότι κι αν χρειάστηκα ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν. Είναι απόλυτα καταρτισμενοι σε αυτό που κάνουν και πολύ ευγενικοί. Το συστήνω ανεπιφύλακτα

Anna V.

Χρησιμοποίησα την εφαρμογάρα τους και έφτιαξα και διαβίβασα τα τιμολόγια στην ΑΑΔΕ σε χρόνο dt και δωρεάν! Μπράβο σας!

John R.

Καταπληκτικό πρόγραμμα τιμολόγησης με πολλές δυνατότητες! Το κυριότερο όμως είναι η υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστώ με απίστευτη ευγένεια! Συγχαρητήρια!

Martha L.

Το χρησιμοποιώ καιρό τώρα, δεν έχω κανέναν πρόβλημα ούτε εγώ ούτε ο συνεργάτης μου, είναι εύχρηστο, κυρίως από το κινητό που το δουλεύω για να κόβω τιμολόγιο με το x van είναι ότι καλύτερο κ όλα online χωρίς πρόβλημα κ γρήγορα.

Jim G.

Αρχικα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το προγραμμα τιμολόγησης Etilos. Πολύ εύκολο στην χρήση. Από τις πιο οικονομικές λύσεις. Όταν χρειάστηκα βοήθεια η ανταπόκριση ήταν άμεση. Απόλυτος επαγγελματισμός.το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Βασίλης Δ.

Όλα τα πακέτα συνδρομών παρέχουν την διασύνδεση με το myData

Ανεξάρτητα από το πακέτο που θα επιλέξετε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποστέλλετε τα παραστατικά σας στο myData με το πάτημα ενός κουμπιού