Ξεκίνησε η διαβίβαση των παραστατικών στο MyData. Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε την διαβίβαση

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και εμπορική διαχείριση

Επαφές

Μπορείτε να καταχωρήσετε τους πελάτες ή και τους προμηθευτές σας στο πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Etilos για να μπορείτε να εκδώσετε παραστατικά. Μπορείτε να εισάγετε τα βασικά προσωπικά στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, κινητό αλλά και τα στοιχεία της εταιρίας όπως: επωνυμία επιχείρησης, επάγγελμα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Διεύθυνση.

Εισαγωγή επαφής - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Επιπλέον δυνατότητες

Υπάρχει δυνατότητα να κρατήσετε σημείωσεις για την κάθε επαφή χωρίς φυσικά να είναι αυτό ορατό σε κάποιο παραστατικό ώστε το Etilos να σας "θυμίζει" διάφορες πληροφορίες για τον πελάτη σας την ώρα που εκδίδετε το παραστατικό. Οι επαφές σας μπορούν φυσικά να καταχωρηθούν μέσω τωνν υπηρεσιών taxisnet και vies. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μαζικής εισαγωγής επαφών μέσω ecxel αφού κατεβάσετε το πρότυπο.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των στηλών που θα βλέπετε στην γενική λίστα των επαφών σας που έχετε καταχωρήσει για να βλέπετε μόνο την πληροφορία που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Τέλος εκτός απο τη μαζική εισαγωγή επαφών υπάρχει και η δυνατότητα μαζικής διαγραφής.

Επιπλέον δυνατότητες - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Καρτέλα επαφής

Σε κάθε επαφή μπορείτε να δείτε τα παραστατικά, τις εισπράξεις ή και τις πληρωμές που συνδέονται με την επαφή.

Και πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις κινήσεις και τα οφειλόμενα ποσά στην καρτέλα επαφής. Αν μια επαφή σας είναι και πελάτης και προμηθευτής θα δείτε δυο ξεχωριστές καρτέλες για τα ποσά που σας οφείλουν ή οφείλετε εσείς.

Καρτέλα επαφής - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης