Ξεκίνησε η διαβίβαση των παραστατικών στο MyData. Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε την διαβίβαση

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και εμπορική διαχείριση

Υπηρεσίες - Προϊόντα

Στο πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Etilos μπορείτε να δημιουργήσετε είδη (προϊόντα ή υπηρεσίες) ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης σας. Φυσικά μπορείτε να εισάγετε την μονάδα μέτρησης, τον κωδικό είδους, την τιμή πώλησης και αν προμηθευεστε τα είδη υπάρχει η δυνατότητα να εισάγετε και την τιμη αγοράς.

Επιπλέον μπορείτε να εισάγετε τον ΦΠΑ, την παρακράτηση φόρου, τα χαρτόσημα και τον συντελεστή κρατήσεων όπου και αν εφαρμόζονται στις υπηρεσίες ή στα προϊόντα της επιχείρησης σας.

Εισαγωγή είδους - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Επιπλέον δυνατότητες

Όλα τα είδη της επιχείρησης σας μπορείτε να τα εισάγετε στο πρόγραμμα Etilos μαζικά μέσω excel αφού κατεβάσετε το πρότυπο.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των στηλών που θα βλέπετε στην γενική λίστα των ήδη καταχωρημένων ειδών για να βλέπετε μόνο την πληροφορία που χρειάζεστε για την επιχείρηση σας και όχι να σας μπερδεύουν περιττές πληροφορίες.

Φυσικά υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της αποθήκης σας ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το πραγματικό σας απόθεμα. Θα ενεργοποιήσετε τα πεδία "Αφαίρεση αποθέματος στις πωλήσεις" και "Πρόσθεση αποθέματος στις αγορές" στα είδη που ενδιαφέρεστε να παρακολουθείτε και το Etilos θα ελέγχει για εσάς το απόθεμα αυτών.

Τέλος εκτός απο τη μαζική εισαγωγή ειδών υπάρχει και η δυνατότητα μαζικής διαγραφής των ειδών.

Δυνατότητες εισαγωγής είδους - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης