Ξεκίνησε η διαβίβαση των παραστατικών στο MyData. Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε την διαβίβαση

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και εμπορική διαχείριση

Ρυθμίσεις

Το 1ο βήμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι να ρυθμίσετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Etilos όπως ορίζουν οι ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Αφού θα εισάγετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας έπειτα θα ενεργοποιήσετε τους τύπους παραστατικών, τους συντελεστές Φ.Π.Α. και τις σειρές παραστατικών (αν θέλετε) που εσείς χρησιμοποιείτε.

Το πρόγραμμα Etilos φυσικά δεν προσφέρει μόνο αυτά. Με την πλήρη εναρμόνιση με το myData θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και μια σειρά άλλων δεδομένων που εσείς χρησιμοποίειτε όπως:

  • Κωδικούς εξαίρεσης από Φ.Π.Α.
  • Συντελεστές παρακράτησης φόρου
  • Συντελεστές λοιπών φόρων
  • Συντελεστές χαρτοσήμων
  • Συντελεστές τελών
Ρυθμίσεις - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σύνδεση με πύλες πληρωμών

Το Etilos σας παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με πύλες πληρωμών όπως η vivapayments και το paypal για να λαμβάνετε τις πληρωμές σας μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.

Φυσικά μπορείτε να γράψετε και τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς για να λάβετε κατάθεση χρημάτων μέσω web banking ή καταστήματος.

Στο email που λαμβάνει ο πελάτης σας, περιλαμβάνεται το παραστατικό σε μορφή pdf. Επίσης περιλαμβάνει τον σύνδεσμο στον οποίο ο πελάτης σας μπορεί να δει το παραστατικό και να πληρώσει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με μια από τις μεθόδους που έχετε επιλέξει για πληρωμή.

Πυγές πληρωμών - Etilos - Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης