Προτεινόμενο πρόγραμμα για ηλεκτρονική τιμολόγηση - myData

Όποια και αν είναι η ιδιότητά σας, το είδος της επιχείρησής σας και το μέγεθός της, το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Etilos αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο σας. Καθημερινά με εύκολο και γρήγορο τρόπο: σας ενημερώνει για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής σας. Σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας. Σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις των πελατών σας προς εσάς. Ενισχύει την επαγγελματική σας εικόνα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες κατηγορίες αλλά το etilos μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα επάγγελματα.


Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Τεχνικοί, Αγρότες

Συγκεντρωθείτε στα έργα σας και αφήστε στο Etilos την οικονομική διαχείριση της επιχείρησής σας. Ελέγξτε εύκολα και γρήγορα τις εισπράξεις των πελατών σας και την πρόοδο των έργων σας.

Φωτογράφοι, Stylists, Video Producers

Κερδίστε δημιουργικό χρόνο αφήνοντας στο Etilos την online τιμολόγηση. Κάντε κάθε συναλλαγή με κάθε σας πελάτη, εύκολα χωρίς να διακόπτετε τον δημιουργικό σας χρόνο.

Ξενοδοχεία – Καταλύματα

Το Etilos είναι το πιο χρήσιμο, έξυπνο πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και οικονομικού ελέγχου για ξενοδοχεία και καταλύματα. Είναι το εργαλείο μέσω του οποίου καθημερινά θα ελέγχετε όλη την οικονομική λειτουργία του ξενοδοχείου.

Επαγγέλματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα Etilos
Λογιστικά – Οικονομοτεχνικά Γραφεία

Διευκολύνετε το γραφείο σας και τους πελάτες σας αποκτώντας πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία τους με ένα μόνο πρόγραμμα και αυτοματοποιώντας την έκδοση και διαβίβαση παραστατικών στο myData.

Προγραμματιστές, Developers, Designers

Είστε οι επαγγελματίες που εκτιμούν στο μέγιστο τις online οικονομικές συναλλαγές και την αξία της διαρκούς οικονομικής σας ενημέρωσης, μέσω ενός έξυπνου, εύχρηστου προγράμματος. Το Etilos θα γίνει ο πιο στενός σας συνεργάτης

Ιατροί, Οδοντίατροι, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχοθεραπευτές

Ενισχύστε το ιατρείο σας με ένα σύστημα που ελέγχει τα έσοδα και τα έξοδά σας καθημερινά. Ενισχύστε το κύρος του ιατρείου σας με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις των υπηρεσιών σας.

Διαφημιστικά Γραφεία

Η πολύπλευρη δραστηριότητά σας θα απλοποιηθεί σε ανέλπιστο βαθμό με τη χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Το πρόγραμμα Etilos θα σας επιτρέψει να έχετε υπό έλεγχο κάθε πτυχή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Γυμναστήρια - Spa - Αισθητικοί

Συγκεντρώστε σε ένα πρόγραμμα τα έσοδά σας, τις πληρωμές και τις συνδρομές των πελατών σας. Ελέγξτε τη λειτουργία του κέντρου σας και αφαιρέστε από τη καθημερινότητα το στρες των οικονομικών σας υποχρεώσεων.