Προτεινόμενο πρόγραμμα για ηλεκτρονική τιμολόγηση - myData

Νέα εποχή από 01/10/2020 - Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ

Ας μιλήσουμε με απλά λόγια για τη νέα εποχή στα λογιστήρια όλων των επιχειρήσεων ανεξάρτητα με τη μορφή που έχουν. Ο όρος ηλεκτρονική τιμολόγηση σημαίνει το τέλος του χαρτιού, του μπλοκ τιμολογίων, των χειρόγραφων αποδείξεων, των χαμένων παραστατικών και του «άγχους» κάθε επιχειρηματία να θυμάται τα πάντα σε εισπράξεις, υποχρεώσεις και αποθέματα. Ένα σίγουρο αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι τα λάθη και οι καθυστερήσεις που κανένας μας δεν επιθυμεί για την επιχειρησή του.

Κατάργηση της εκτύπωσης και ευελιξία

Η μετάβαση στη νέα εποχή υπόσχεται να εξαλείψει όλα τα παραπάνω και να μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο σαφή και σωστή εικόνα για την επιχείρησή μας ώστε να μπορούμε να την οργανώσουμε και να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Με την κατάργηση της εκτύπωσης ή της συμπλήρωσης ενός παραστατικού απλοποιούμε τις διαδικασίες τιμολόγησης, αποστολής και μεταφοράς εμπορευμάτων και υπηρεσιών. Διασφαλίζουμε ότι δεν θα γίνουν λάθη, έχουμε έλεγχο εσόδων και εξόδων, γλυτώνουμε χρόνο όταν χρειάζεται να βρούμε παραστατικό παλαιότερης ημερομηνίας και παρακολουθούμε την αποθήκη μας αν η επιχείρησή μας διακινεί εμπορεύματα.

Σε μια πρόταση όλα τα παραπάνω συνοψίζονται στο να επιτρέψουμε στην τεχνολογία να διευκολύνει την καθημερινότητά μας και να εκμεταλευτούμε στο έπακρο τα μηχανήματα που παραδοσιακά είναι καλύτερα από τον άνθρωπο στις πράξεις, δηλαδή τους υπολογιστές.

Μην αφήσετε τον όρο «υποχρεωτική εφαρμογή» να σας τρομάξει. Τα οφέλη σε αυτή την περίπτωση είναι περισσότερα και αξίζει να αλλάξουμε όλοι μαζί συνήθειες.

Ήρθαν τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας MyData.

Και κάπου εδώ έρχεται το Etilos

Το Etilos είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από ανθρώπους (λογιστές - προγραμματιστές) που γνωρίζουν τι θα πει χειρόγραφο τιμολόγιο! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι σχεδιασμένη με προσοχή στις ανάγκες του χρήστη σεβόμενη όμως τις οδηγίες του νόμου. Απλή, εύχρηστη και κατανοητή, με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο κάθε στιγμή. Με ανταγωνιστικές χρεώσεις στις συνδρομές ώστε να μην εκμεταλευτεί την υποχρεωτική εφαρμογή σε κάθε επιχείρηση από τις μεγάλες μέχρι τις μικρότερες. Ανανεώνεται συνεχώς για να ακολουθεί τις ανάγκες σας και είμαστε δεκτικοί στο να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις βελτίωσης της εφαρμογής μας.

Λοιπόν; Είστε έτοιμοι για την ομαλή σας μετάβαση μαζί με την ομάδα του Etilos?
Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν για να «δοκιμάσετε» την εφαρμογή μας και για οτιδήποτε θελήσετε
επικοινωνήστε μαζί μας!