Προτεινόμενο πρόγραμμα για ηλεκτρονική τιμολόγηση - myData

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι εδώ και είναι υποχρεωτική.

Εάν είχατε αρνητική ή ουδέτερη γνώμη για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, διαβάζοντας τα παρακάτω, θα αποκτήσετε μόνον θετική. Υπάρχουν 5 τουλάχιστον λόγοι, για τους οποίους ως επαγγελματίες χαιρόμαστε που με το ξεκίνημα του 2022, υποχρεούμαστε να εκδίδουμε τα παραστατικά μας ηλεκτρονικά:

 • 1. Μείωση κόστους
  Η έκδοση χειρόγραφων τιμολογίων και αποδείξεων, η συχνά αυτοπροσώπως παράδοση τιμολογίων και αποδείξεων στα λογιστικά γραφεία, απαιτούν εργατοώρες, χρόνο, κόπο και προκαλούν στρες. Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται ταχύτατα και ταυτόχρονα με την έκδοση κάθε παραστατικού! Σε λιγότερο από μισό λεπτό! Από τον υπολογιστή σας!
 • 2. Άμεση αποστολή στο My Data.
  Η άμεση αποστολή του παραστατικού που μόλις εκδώσατε στο My Data είναι γεγονός. Επιλέγετε το παραστατικό ή τα παραστατικά και τα αποστέλλετε στο My Data. Έτσι, εκτός από ταχύτητα, έχετε εξασφαλίσει την ενημέρωση των ηλεκτρονικών σας βιβλίων στην ΑΑΔΕ με αξιοπιστία και σιγουριά.
 • 3. Έγκαιρη πληρωμή από τους πελάτες σας.
  Η ηλεκτρονική τιμολόγηση εξασφαλίζει την αποστολή των παραστατικών σας άμεσα στον πελάτη σας. Τίποτα δε χάνεται, τίποτα δεν αμφισβητείται, δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις. Εάν υπάρχει παρατήρηση ή διευκρίνιση, μπορεί ο πελάτης μόλις λάβει το τιμολόγιο να την εκφράσει. Και ως γνωστόν οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους!
 • 4. Χαρτιά τέλος
  Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, όλα σας τα δεδομένα υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα. Δε θα ανατρέξετε ξανά σε ντοσιέ, σε φακέλους, σε συρτάρια. Με το πρόγραμμα Etilos, η συγκέντρωση και οργάνωση των δεδομένων σας, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, στη οθόνη σας. Αυτό δεν αφορά μόνο την έκδοση τιμολογίων. Οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες:

  • Ενημέρωση εσόδων - εξόδων της επιχείρησης
  • Ψηφιακή αρχειοθέτηση όλων των παραστατικών για αναζήτηση ανά πάσα στιγμή
  • Παρακολούθηση της αποθήκης σας
  • Σύνδεση με πύλες ηλεκτρονικών πληρωμών (paypal, vivapayment) ώστε να λαμβάνετε τις πληρωμές σας μέσω καρτών
  Και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 • 5. Νομιμότητα και σιγουριά
  Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση είστε νόμιμοι! Δεν έχετε να φοβάστε φορολογικούς ελέγχους που μπορεί να ανιχνεύσουν μικρολάθη ή παραλείψεις που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν ακριβά. Όλα είναι τακτοποιημένα και διάφανα!

Εγγραφή στο etilos

Έχετε διαβάσει τους 5 σημαντικούς λόγους για τους οποίους η ηλεκτρονική τιμολόγηση σας «λύνει τα χέρια» αλλά αναρωτιέστε για το πώς θα εγγραφείτε στο πρόγραμμα Etilos; Φοβάστε ότι δεν μπορείτε να περάσετε τα στοιχεία σας, ότι θα κάνετε λάθη και ότι είναι αρκετά πολύπλοκο για τις γνώσεις σας;

Διαβάστε γιατί η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας και θα ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε κοντά σας από την πρώτη στιγμή! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του live chat που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Καλέστε μας στο 2109316442. Στείλτε μας e-mail. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, θα σας ενημερώσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε στην διαδικασία της εγγραφής σας στο Etilos. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό, θα είμαστε κοντά σας συνεχώς για κάθε απορία αλλά και κάθε διόρθωση που θα χρειάζεστε όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα. Και το κυριότερο, ΧΩΡΙΣ καμία extra χρέωση.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση ως (υποχρεωτική) διαδικασία για τους επαγγελματίες, είναι μια θετική εξέλιξη! Ωστόσο έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή του προγράμματος που θα χρησιμοποιήσετε για την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Πρέπει να είναι εύχρηστο, ευέλικτο και να απλοποιεί την καθημερινότητά σας. Δημιουργώντας το Etilos, είχαμε στο μυαλό μας ακριβώς αυτό: ότι ο χρήστης, δηλαδή εσείς, πρέπει να έχει στα χέρια του ένα εργαλείο που θα του κάνει τη ζωή εύκολη! Ένα εργαλείο που θα τον κάνει να χαμογελά με σιγουριά ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Έτσι, εργαστήκαμε και δημιουργήσαμε το Etilos, ένα προϊόν με πολύπλευρες και απαιτητικές δυνατότητες που όμως σε εσάς φτάνει ως ένα απλό εργαλείο. Χρησιμοποιώντας το Etilos, θα διαπιστώσετε ότι εκτός από απλό εργαλείο, θα γίνει το αγαπημένο σας εργαλείο!

Λοιπόν; Είστε έτοιμοι για την διαβίβαση των παραστατικών σας μαζί με την ομάδα του Etilos?
Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν για να «δοκιμάσετε» το πρόγραμμα μας και για οτιδήποτε θελήσετε
επικοινωνήστε μαζί μας!