Προτεινόμενο πρόγραμμα για ηλεκτρονική τιμολόγηση - myData

Άνοιξε τις πύλες του το MyData

Η νέα εποχή έφτασε. Τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας MyData άνοιξαν και είναι έτοιμα να δεχτούν τα παραστατικά όλων των εταιρειών. Σε πιλοτική εφαρμογή έχει τεθεί από 01/10/2020 η ψηφιακή διαβίβαση στο MyData για όλες τις επιχειρήσεις και για τα παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά. Η ψηφιακή διαβίβαση των παραστατικών στο myDATA γίνεται υποχρεωτική από την 1η Ιανουαρίου 2021. Η διαδικασία εγγραφής στις προσφερόμενες υπηρεσίες του myDATA REST API, θα γίνεται μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο URL της πλατφόρμας του myDATA: https://www1.aade.gr/saadeapps2/bookkeeper-web

 

Etilos και MyData

Εμείς στο Etilos έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την σωστή διαβίβαση των παραστατικών σας αλλά και την λήψη αυτών από τους προμηθευτές σας. Μπορείτε να τα στέλνετε πολύ εύκολα και με ασφάλεια τα παραστατικά σας μέσα από ειδικές αλλά ταυτόχρονα και εύκολες φόρμες. Σε όλες τις ενέργειες υπάρχουν τα απαραίτητα μηνύματα ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή αν διαβιβάστηκε το παραστατικό επιτυχώς ή έχετε κάνει κάποιο σφάλμα.

Ήρθαν τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας MyData.

Ξεχάστε τα χειρόγραφα τιμολόγια και ελάτε στην ομάδα μας

Το Etilos είναι εμπορικό πρόγραμμα το οποίο δημιουργήθηκε από έμπειρους λογιστές και προγραμματιστές ώστε να μπορούν να υλοποιήσουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις απλές φόρμες που υπάρχουν για να δημιούργησετε εύκολα και γρήγορα τα παραστατικά σας. Ένα σημαντικό "κεφάλαιο" του Etilos είναι ότι ανανεώνεται συνεχώς για να ακολουθεί τις ανάγκες σας και είμαστε δεκτικοί στο να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις βελτίωσης του προγράμματος μας.

Λοιπόν; Είστε έτοιμοι για την διαβίβαση των παραστατικών σας μαζί με την ομάδα του Etilos?
Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν για να «δοκιμάσετε» το πρόγραμμα μας και για οτιδήποτε θελήσετε
επικοινωνήστε μαζί μας!